3x DIY speelhuisjes voor binnen

Dit willen wij stiekem ook wel, zo’n eigen speelhuisje in de woonkamer. Een heerlijk hutje om in de lezen vol met kussens en twinkelende lampjes. Maar helaas, deze 3 leuke speelhoeken zijn toch echt voor je kinderen. Maar je mag ze wel zelf maken!

Je kunt van heel veel een speelhoek of speelhuisje maken voor de kinderen om binnen heerlijk te spelen met hun poppen of met de lego. Maar wij vonden dat je deze drie DIY speelhuisjes gewoon moest kennen. Scroll en laat je inspireren.

3x DIY speelhoeken voor kinderen

cardboard-house-final2w_povkhy
collapsing-1_tt7f5p
1. Kartonnen doos als huisje
: Hoe leuk is dit huisje gemaakt van een simpele kartonnen doos. Een dekentje en zacht kussen erin en je kids kunnen herlijk spelen. Klaar met spelen? Dan klap je het huisje heel makkelijk weer in en kan hij zo plat als hij is, gewoon achter de kledingkast gezet worden. Opgeruimd. (via She knows)

dsc7911-2012-03-14-at-10-21-33-xl
dsc7976-2012-03-14-at-11-00-21-xl
2. Huisje gemaakt van stof
: Schilder op een groot stuk een gezellig huisje met bloemetjes, raampjes en een deur die open kan. Je kunt hem overal ophangen. Kijk snel hoe je hem moet maken! (via I kat bag)

teepee12kopie
3. Tipi om in te spelen
: Met een paar stokken en wat stof over je in no time een prachtig tentje in elkaar voor je kinderen om in te spelen. Gooi de tipi vol met kussens, hang er lichtjes op batterij in en hij staat nog leuk in de woonkamer ook. (via Sweet teal)

Vond je deze DIY’s leuk en wil je meer zien? Volg ons dan op Pinterest of Instagram voor meer leuke DIY’s voor kinderen.