3x de ultieme IKEA hacks

Krukken omgetoverd tot designtafel en het IKEA Duktig keukentje gecustomized op 12 manieren, ja zeker, wij zijn gek op IKEA hacks.  We kunnen er gewoon nooit genoeg van krijgen (jullie hoop ik ook niet). 

Nu hebben wij weer drie toffe IKEA hacks gevonden, waarvan wij vinden dat dit misschien wel de drie beste knutsels zijn die we tot nu toe hebben gezien. Nieuwsgierig? Scroll snel naar beneden.

3x de tofste IKEA hacks


1. IKEA hack lego tafel: Met een IKEA Lack side table plus extra plank, ben je al voor de helft klaar met deze DIY. Plak er een lego mat op en je kinderen hebben een echte Lego tafel, waarmee ze de hele dag kunnen spelen en bouwen.  (via The DecoratedCookie)


2. IKEA hack: Deze klimstoel voor kleuters maak je helemaal zelf van de bekende IKEA Bekväm kruk. Even wat knutselen met houten latjes, maar dan heb je ook wat. Voortaan kunnen je kinderen ook gezellig meehelpen in de keuken. (via HappyGreyLucky)


3. Lattenbodem wordt keukenrek: De simpelste IKEA hack voor in de keuken? Hang je oude lattenbodem op aan de muur, hang er een aantal S-haken aan en al je pannen en kruidenpotjes hebben een plekje. (via Ich Designer)

Volg ons op Pinterest voor meer van dit soort leuke IKEA hacks!