Maak je eigen koffie scrubs met deze 3 recepten

Je kunt niet alleen heerlijke gerechten maken met koffie, maar dit bruine goedje is misschien nog wel beter voor je huid. Wist je dat koffiedik de perfecte remedie is voor een ruwe winter huid? Het hydrateert, maakt je huid zachter, vermindert cellulite en geeft je een directe energie boost. Een ideaal beauty product.

De 3 lekkerste koffiescrubs maak je zo

Maak vanmiddag nog één van deze drie fijne koffiescrubs ter voorbereiding op die koude dagen.

kokos-koffie

1. DIY Kokosnoot koffie scrub kubusjes

Wil je je huid en gezicht hydrateren, de cellulite en striae op je benen verminderen en je een stuk energieker voelen en dat met maar één beauty product? Maak dan deze scrub blokjes van koffie en kokosnoot. De ingrediënten heb je vast al in je keuken en deze diy heb je zo gemaakt. Gebruik hem s’ochtends op je gezicht en s’avonds op je benen. Het ruikt ook nog eens fijn. (via Lulus)

vanille-latte

2. DIY Vanille latte koffie body scrub

De scrub hydrateert en maakt je droge en ruwe huid weer zacht als een baby. Deze koffiescrub heeft alle voordelen van koffie inclusief de heerlijke geur alsof je in de Starbucks staat, maar exclusief de calorieën. Leuk homemade cadeautje voor de feestdagen. (via Hellowglow)

IMG_2791

3. DIY Koffie lavendel body scrub

Deze scrub ruikt en voelt als een heerlijke ochtend met een lekker bakkie koffie in een warm bad. De lavendel scrub is traktatie voor je lichaam: om te douchen, scrubben en voor de geur. (via Joy the Baker)

Welke koffiescrub vind jij het lekkerst? Deel jouw favoriet of je zelfgemaakte scrub met ons op Instagram + #htmcreabea