14x DIY ideeën voor een unicorn feestje

We love unicorns, dus waarom houden we niet een keer een unicorn verjaardagsfeestje of babyshower. Er is geen betere manier om magie toe te voegen aan je party dan met regenbogen, gouden kaarsjes en de meeste zoete kleuren en snacks die je ooit hebt gezien.

Deze uitgebreide lijst met mystieke musthaves laat je zien dat sprookjesdromen echt uitkomen, en ze komen in de kleuren van suikerspin en glinstering. Blader door de 14 wonderlijke DIY’s voor een onvergetelijk unicorn feestje.

14x unicorn party DIY’s

unicorn-ice-cream-3
1. Unicorn ijs DIY
: Dit zelfgemaakte ijs is zo mooi en magisch, dat je het bijna niet wilt opeten. Bijna zeiden we hè. ( via Bread Booze Bacon)

Zomershop kinderkleding

cottoncandycreamsoda5
2. Zoet suikerspin drankje
: Begin je feestje met een pastel gekleurd drankje mét suikerspin erin. 
(via Aww Sam)

unicorn-cupcakes
3. Unicorn cupcakes:
Een ijshoorntje op een dot van roze botercrème maakt je cupcakes unicorn proof. (via By Jenrose)

lmp_2713
4. DIY Unicorn Party foto achtergrond
:  Met een regenboog aan ballonnen en wat glinsterende versiering heb je in no time een prachtige achtergrond gemaakt voor de leukste selfies. (via Pillow Thought)

schermafbeelding-2016-10-13-om-13-33-14
5. Snoep taco
: Wie heeft bedacht dat je taco’s en snoep kunt combineren is geniaal. Twee dingen die iedereen lust, dus zeker de beste party snack voor je unicorn feestje. Instagram waardig! (via @fluffegram)

unicorn-horn-headband-tutorial-tikkido-4-of-41
6. DIY Unicorn haarband
: Bij een unicorn feest kan een eenhoorn hoedje natuurlijk niet ontbreken. Helemaal zo’n echte unicorn hoorn niet, je feestje kan beginnen! (via Tikkido)

ultimate-guide-to-birthday-candles-3-600x900
7. Unicorn cake
: Wauw! Gouden kaarsjes en een niet perfect glad gestreken botercreme taart doet de truc. Zorg voor structuur en zet je kaarsjes in gekke richtingen in plaats van allemaal recht. Strooi er wat extra glitter op en klaar is je magische cake.( via Studio DIY)

schermafbeelding-2016-10-13-om-13-27-53
8. Magie in een ijshoorntje
: Een ijshoorntje kan ook dienen als snoepbakje voor een echt unicorn verjaardagsfeestje. Stop er wat suikerspin in, snoepjes in alle kleuren van de regenboog en strooi er wat glitters overheen. (via @fluffegram)

unicornpinata_05
9. DIY Unicorn Piñata
: Wat is nou een feestje zonder een echte piñata. En deze maak je heel simpel zelf. (via Oh Happy Day)

pinthehornonunicorngame
10. Unicorn DIY spel
: Wie houdt er niet van spelletjes spelen. Voor dit spel speciaal voor echt unicorns heb je alleen een unicorn van karton nodig, hoorntjes van glitter en een fasionable DIY blinddoek. Prikken maar! (via A Bubbly Life)

132403
11. DIY Unicorn goodiebags
: Bij een feestje hoort na afloop een goodiebag. Stop voor je unicorn feestje een toffe glitter tattoo in het doosje, wat lekkere regenboog snoepjes en wat glitters. (via 100 Layer Cake-let)

lr-rainbow-juice
12. Sprookjesachtige drankjes
: Regenboog limonade, dat willen toch alle meisjes drinken! Pstt.. misschien verander je wel in een echte prinses! (via Just call me Marthaa)

10-rainbow-unicorn-bark
13. Magische regenboog unicorn chocolade
: Één woord: Lekker!!!! (via Hello, Wonderful)

rainbows-unicorns-birthday-party-via-karas-party-ideas-karaspartyideas-com14
14. Unicorn DIY staart
: Maak niet alleen van die mooie hoorntjes voor op je hoofd, een echte unicorn staart mag ook niet ontbreken. (via Kara’s Party Ideas)

Volg ons op Instagram en tag How to Make in jouw eigen DIY’s + #htmcreabea.