12x DIY ideeën voor een prinsessen kinderfeestje

Weer iets origineels verzinnen voor het verjaardagsfeestje van je dochter is soms wel een crime, maar wij helpen je graag met onze DIY kinderfeestje ideeën.

Is je dochter gek op alles wat met prinsessen en feeën te maken heeft? Dan wil ze vast een prinsessen kinderfeestje. Maar met alleen het idee kom je niet ver. Wij helpen jou van de uitnodiging tot aan echte Koninklijke hapjes en zelfs goodiebags.  Laat je inspireren dor de volgende 12 DIY kinderfeestje ideeën voor kleine prinsesjes.

12x DIY ideeën voor een prinsessen kinderfeestje


1. DIY uitnodiging: Een prinssen kinderfeestje begint met de juiste uitnodiging. En deze prinsesjes met snoepketting zijn toch super leuk en simpel te maken. (via FiveMarigolds)

2. Limonadeglazen met glitters: We drinken tijdens een echt prinsessen kinderfeestje echt niet uit gewone plastic glazen, ook deze worden versierd met een overload aan glitters. (via Nest of Posies)


3. Marshmallows: Hoe leuk zijn deze marshmallows met rokjes aan en glitters. Zo makkelijk te maken, maar je moet er maar op komen. (via Catch my Party)


4. Prinsessen maskers: Knip wat leuke maskers uit op stokjes, ben je meteen verzekerd van leuke foto’s. 


5. Kroontjes pizza: Naast de versieringen en uitnodigingen kunnen de hapjes natuurlijk niet achter blijven. Ook deze krijgen een Royal tintje. Pizza’s in de vorm van kroontjes. Leuk en de prinsen en prinsesjes kunnen ze helemaal zelf maken. (via Pillsbury)


6. Lampion met kroon: Leuke versiering! Koop roze lampions en zet ze een gouden kroon op, heel erg prinsesachtig. (via Catch my Party)


7. Taartvorkjes met diamant: Je kunt geen hapjes eten zonder prinsessenbestek. Versier daarom voor het DIY kinderfeestje alvast het roze plastic bestek met rhinestones.  (via Post Family Happenings)


8. Glitter ballonnen: Met spuitlijm en glitters maak je de ballonnen helemaal ready voor een echt prinsessenfeest. (via Create Craft Love)


9. Kroontjes maken: Wat is er leuker dan je eigen kroontje maken! Goede bezigheid om tijdens het wachten op de kroontjes pizza te doen. (via Howtomake)


10. Roze popcorn maken: Gewone popcorn is niet prinsessenachtig natuurlijk, maar roze popcorn zeker wel! (via Catch my Party)


11. Toverstokjes maken: Bij een DIY kinderfeestje voor prinsessen moeten er natuurlijk wel toverstokjes worden gemaakt. Verzamel zoveel mogelijk glitters, pompoms, rhinestones en roze materialen om de stokjes (kartonnen ster en sateprikker) mee te versieren.   (via Kara’s Party Ideas)


12. Prinsessen goodiebags:  Je kunt deze goodiebags voor echte prinssen gewoon kopen, maar leuker om zelf te maken toch? Misschien zelfs met de kleine prinsesjes zelf. Dan kunnen ze hem aan het eind van de verjaardag vullen met wat lekkers. (via Esty)

Kijk hier voor meer party ideetjes voor je volgende feest!